4-5 lutego podczas targów FOOD-to-GO w Gdańsku odbędą się warsztaty dla restauratorów. Warunkiem bezpłatnego uczestnictwa w szkoleniach jest wcześniejsza rejestracja ON-LINE.
W programie:
4 lutego
10.30-11.00 Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej poprowadzi prezentację pt. „Bezglutenowo w restauracji, czyli jak przygotować restaurację do wprowadzenia produktów bezglutenowych do menu”.
11.00-11.30 Piekarnia Cukiernia Jarzębińscy przedstawi case study – „Jak wprowadzić produkty bezglutenowe do oferty?”
11.30-12.30 Atelier Smaku Jola Słoma i Mirek Trymbulak poprowadzą pokaz „Bezglutenowa kuchnia wegańska”, podczas którego będzie można spróbować specjałów Atelier Smaku.
12.30-13.30 Tomasz Deker – Mistrz Cukiernictwa poprowadzi warsztaty „Słodkie inspiracje Tomasza Dekera” (na bazie produktów bezglutenowych).
13.30-14.00 Zakład Piekarniczo-Cukierniczy Glutenex Sp. z o.o., poprowadzi prezentację “Bezglutenowo nie znaczy niesmacznie”.
14.00-14.30 Kochamoliwe.pl, firma zaprasza na prezentację „Wartości odżywcze i zdrowotne oliwy Extra Vergin”
14.30-15.00 Quba Cafe Serwis, przedstawiciele firmy poprowadzą pokaz „Alternatywne, w stosunku do metod ciśnieniowych metody parzenia kawy”
5 lutego
10.30-11.00 Quba Cafe Serwis, zaprasza na pokaz „Alternatywne, w stosunku do metod ciśnieniowych metody parzenia kawy”
11.00-12.00 Tomasz Deker – Mistrz Cukiernictwa zaprasza na szkolenie „Słodkie inspiracje Tomasza Dekera”
12.00-13.00 Diana Volokhova – finalistka drugiej edycji „MasterChef” poprowadzi warsztaty “Smak Armenii – Desery”
13.00-14.00 SMARTEN PR, Jacek Krawczyk zaprasza na szkolenie „Czy potrzebny jest PR w Hotelarstwie i Gastronomii?”
14.00-15.00 GdzieZjeść.info, Anna Dębska poprowadzi szkolenie „Brak klientów w restauracji – czy mam na to wpływ? Warsztaty dla właścicieli i managerów lokali gastronomicznych”.
Szczegóły na www.food-to-go.pl