- Szef drużyny Marcin Trzciński, kucharz pomocniczy Michał Kowalski – Hotel Platinum Palace, Restauracja Enjoy w Poznaniu
- Szef drużyny Paweł Zasławski, kucharz pomocniczy Maciej Kubicki – Restauracja Muga w Poznaniu
- Szef drużyny Daniel Uliczny, kucharz pomocniczy Krzysztof Ruciński – Restauracja Winosfera w Warszawie
- Szef drużyny Paweł Spodzieja, kucharz pomocniczy Marcin Janicz – Hotel HP Park w Poznaniu
- Szef drużyny Dawid Zimny, kucharz pomocniczy Patryk Krawczyk – Art Hotel we Wrocławiu
- Szef drużyny Adam Lelewer, kucharz pomocniczy Paweł Przybył – Hotel Navigator w Zbąszyniu
- Szef drużyny Magda Wacek, kucharz pomocniczy Diana Olechnowicz – Restauracja Amber Room w Warszawie
- Szef kuchni Michał Koźlicki, kucharz pomocniczy Przemysław Linek – Hotel Sofitel Victoria Warszawa
- Szef kuchni Mariusz Bryzek, kucharz pomocniczy Mateusz Litwińczuk – Hotel Brant w Warszawie
- Szef kuchni Kamil Kubiak, kucharz pomocniczy Bartłomiej Szymański – Restauracja Nowa Łódź
- Szef kuchni Piotr Huszcz, kucharz pomocniczy Paweł Gałecki – Hotel Restauracja Piano Lublin
- Szef kuchni Dawid Drgas, kucharz pomocniczy Michał Wietrzycki – Bazar Poznański w Poznaniu
- Szef kuchni Przemysław Gryz, kucharz pomocniczy Rafał Grzegorzek – Hotel SPA Restauracja Art. Deco dr Irena Eris Polanica Zdrój
- Szef kuchni Michał Wester, kucharz pomocniczy Igor Antoszewski – Olszewskiego 128 we Wrocławiu
- Szef kuchni Kajetan Świokła, kucharz pomocniczy Patryk Lewandowski – IBB Andersia Hotel Poznań
- Szef kuchni Mariusz Bubka, kucharz pomocniczy Rafał Wcisło – Browar Lubicz – Kraków