28 listopada w Zespole Szkół Spożywczo-Gastronomicznych w Warszawie odbędzie się finał Ogólnopolskiego Konkursu Gastronomicznego „Kuchnia Polska na Mazowszu 2014″.
Konkurs adresowany jest do uczniów szkół gastronomicznych, a jego celem jest kultywowanie, propagowanie i pogłębianie wiedzy o polskiej tradycji kulinarnej.
Szczegółowe informacje znajdą się w Regulaminie Konkursu dostępnym na stronach www.zssgil.edu.pl.
Zespoły zakwalifikowane do Finału Konkursu “Kuchnia Polska na Mazowszu 2014” proszone są o potwierdzenie uczestnictwa w finale konkursu do dnia 21 listopada na adres e-mail: konkurs.komorska@gmail.com
ZESPOŁY ZAKWALIFIKOWANE DO OGÓLNOPOLSKIEGO KONKURSU GASTRONOMICZNEGO KUCHNIA POLSKA NA MAZOWSZU 2014
Kapituła Konkursu “Kuchnia Polska na Mazowszu 2014” podjęła decyzje o stworzeniu listy rezerwowej finalistów konkursu. Do listy rezerwowej zostali zakwalifikowani:
Zespoły z listy rezerwowej finalistów Konkursu zostaną poinformowane o ewentualnym udziale w finale Konkursu “Kuchnia Polska na Mazowszu 2014” do dnia 24 listopada w przypadku rezygnacji jakiegokolwiek z zespołów zakwalifikowanych do finału Konkursu. Decyduje kolejność z listy rezerwowej.