29 września podczas Międzynarodowych Targów Gastronomii Polagra Gastro 2014 odbędzie się Finał Primerba Cup 2014. Do startu w III etapie zakwalifikowali się:
Kamil Raczyński i Adam Ludwiński – Restauracja Aruana w Serocku
Przemysław Gryz i Łukasz Ziętek – Restauracja Amber Room w Warszawie
Daniel Uliczny i Bartłomiej Sowa – Restauracje Winosfera w Warszawie
Przemysław Wieloch i Piotr Krogulec – Restauracja Jan z Bełchatowa
Paweł Kubera i Andrzej Łochowicz – Restauracja Mamma Mia Hotel Viki w Szczecinku
Przemysław Lineki Michał Koźlicki – Hotel Sofitel Victoria Warszawa
Dominik Hirze i Katarzyna Kozieł – Sodexo Volvo we Wrocławiu
oraz laureatka X edycji Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2014 – Sandra Skibińska wraz z kucharzem pomocniczym.