11 marca w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions w Poznaniu odbędzie się finał XI edycji konkursu „Młody Kreator Sztuki Kulinarnej”. Udział w rywalizacji wezmą:
- Klaudia Jankowska z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Poznaniu przy ul. Podkomorskiej
- Kamila Matela z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Poznaniu przy ul. Podkomorskiej
- Tomasz Grota z Zespołu Szkół Hotelarsko – Gastronomicznych w Gdyni
- Wojciech Komsa z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
- Stanisław Górka z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Poznaniu
- Oskar Dąbrowski z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
- Dziewięcki Adrian z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Kaliszu przy ul. Wodnej
- Dzikowski Łukasz z Zespołu Szkół nr 7 w Wałbrzychu przy ul. Kłodzkiej
- Kopania Przemysław z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Warszawie przy ul. Majdańskiej
- Kwiecień Robert z Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych w Świeciu przy ul. Kościuszki
- Lipińska Natalia z Zespołu Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu przy ul. Kamiennej
- Paluszkiewicz Patrycja z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Poznaniu przy ul. Podkomorskiej.