Restauracja Blow Up Hall 5050 w Poznaniu przygotowała z okazji Dnia Matki specjalne, oparte na produktach z najnowszej, wiosennej karty wykwintne 3 daniowe menu. Podobnie będzie można świętować Dzień Ojca dokładnie miesiąc później.
Menu dla Mamy Blow Up Hall 5050
23-26 maja
Zupa: krem z pietruszki/jabłko/kwaśna śmietana/zielona pietruszka/cydr
Danie główne: świeże sałaty/filet z kaczki/agrest/kalarepa/groszek cukrowy lub górka cielęca/ziemniak/por/marchew/czekolada
Deser: czekolada gorzka/truskawka/pieprz młotkowany/mięta/biała czekolada
Menu dla Taty Blow Up Hall 5050
20-23 maja
Przystawka gorąca: boczek wieprzowy/zielone jabłko/rzepa/musztarda francuska/słodka śmietana
Danie główne: filet z gęsi/modra kapusta/szpinak/porzeczka/kalarepa lub ozorek wieprzowy /młoda kapusta/ziemniak/chrzan/dymka
Deser: maliny/śmietana/agrest/biała czekolada/migdały