11 – 12 sierpnia br. podczas Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku Katia Roman Trzaska, prowadząca program Litte Chef w Kuchni+ i założycielka szkoły gotowania o tej samej nazwie poprowadzi warsztaty smaku – kulinarne zabawy edukacyjne dla dzieci w wieku 4-8 lat. Dzieci dowiedzą się o tym ile smaków może mieć pomidor, skąd bierze się olej i co to znaczy produkt lokalny. Poprzez pyszną zabawę w kuchni poszerzamy kulinarne horyzonty dzieci i szczepimy zainteresowanie kulinariami jako częścią kultury w której wyrastają. Warsztaty odbędą się w Museum Cafe na dziedzińcu Muzeum Archeologicznego w Poznaniu.
W sobotę i w niedzilę odbędą się po 3 sesje warsztatowe:
10.30 – I sesja
12.00 – II sesja
13.30 – III sesja
Bilety w cenie 15zł do nabycia w Cafe Muzeum (dziedziniec Muzeum Archeologicznego) w godzinach 11.00 – 20.00 od dnia 18 lipca 2012,
nie przyjmujemy rezerwacji telefonicznych. pytania: weronika@ofds.pl , tel: Weronika Śmigielska 697 883 254