– Nie ma słów, które mogłyby opisać to co teraz czujemy. Przy otwarciu restauracji byliśmy pełni obaw, jednak nadzieja na powodzenie nas nie zawiodła. Wysiłek włożony w przygotowanie do otwarcia tego miejsca nie poszedł na marne. W procesie tworzenia oddajemy całych siebie, przekazując w daniach naszą pasję i miłość do tego co robimy. Jednak miejsce, w którym teraz jesteśmy to również zasługa naszych gości. Otrzymujemy ogrom wsparcia, gdyby niecodziennie składane zamówienia nie byłoby nas tutaj. Dziękujemy! – komentuje wyróżnienie Klaudia Świerczyńska, menadżer Morskiego Zająca.
Właściciele mogą pochwalić się nie jednym, a aż dwoma sukcesami! Poza nadmorskim lokalem, posiadają również restaurację Śląska Prohibicja w Katowicach, która także znajduje się na prestiżowej liście i otrzymała nagrodę 4 widelców. To już kolejne wyróżnienie tej restauracji, w zeszłym roku została ona nagrodzona 3 widelcami tym samym udowadniając, że żadna pandemia im nie straszna. O kolejnym osiągnięciu wypowiedziała się Aleksandra Mucha, dyrektor restauracji: „Nie spoczywamy na laurach, dla was i dzięki wam zmieniamy się na lepsze! To wy nas wspieracie i dajecie siły do działania. Takie wydarzenia to największe podziękowanie jakie możemy otrzymać. Wszystko co robimy wychodzi prosto z serca, dlatego jest dla nas tak wyjątkowe.”
oprac. red.
fot, materiały prasowe