Tomasz Jabłoński i Radosław Nyc / Restauracja Sand{acz} / Sand Hotel **** / Kołobrzeg
Hubert Misterkiewicz i Kamil Sodo / Słoneczny Zdrój Hotel Medical SPA&Wellness **** / Busko Zdrój
Paweł Zieliński i Marcin Żbikowski / Polish BBQ Team
Fabian Budnik i Mariusz Rybka / Hotel OLIMP Business & Spa / Wejherowo
Przemysław Gościniak i Bartłomiej Kornacki / Restauracja Warszawska / Hotel Centrum / Sosnowiec
Paweł Żukowicz i Przemysław Siuda / Restauracja Sowa / Bydgoszcz
Damian Grządko i Paweł Rostkowski / Dobry Hotel / Gdańsk
Jakub Nowak Weronika Nowacka / Memo at Home / Osielsko
Drużyny rezerwowe:
Łukasz Wolny i Robert Kopacz / Hotel Holiday Inn City Center / Kraków
Dawid Jędrzejczyk i Tobiasz Nowak / Art Hotel / Wrocław.
Organizatorami mistrzostw są Krzysztof Szulborski, przy współpracy ze Stowarzyszeniem Kucharzy Polskich oraz Krzysztofem Wierzbą i Beata Białkowską wraz z Hotelem Trzy Wyspy w Świnoujściu.