Już za 5 dni rozpoczną się targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu FOOD-to-GO. To ostatnia szansa, żeby dobrze zaplanować wizytę na hali wystawienniczej!
REJESTRACJA ON-LINE: Wybierając się na targi FOOD-to-GO warto dokonać wcześniejszej rejestracji on-line. Zapewni ona Państwu bezpłatny wstęp na halę wystawienniczą oraz pozwoli ograniczyć do minimum wszystkie formalności.
KATALOG WYSTAWCÓW: Odwiedzając targi FOOD-to-GO każdy z Państwa otrzyma katalog targowy. Warto jednak już teraz zapoznac się z listą wystawców, dzięki temu porównanie dostępnej oferty oraz planowanie wizyt na stoiskach będzie jeszcze łatwiejsze!
BEZPŁATNE SEMINARIA I POKAZY: Podczas wizyty na targach warto skorzystać z możliwości udziału w pokazach, prezentacjach i szkoleniach. Różnorodny program seminariów przewiduje m.in.:
- pokazy barmańskie wykonaniu Trójmiejskiej Grupy Baristycznej bar4you oraz BarCoctail;
- prezentacje z zakresu nowoczesnych kanałów sprzedaży w lokalach gastronomicznych;
- pokazy przyrządzania sushi przygotowane przez Restaurację 77Sushi;
- prezentacje nowych technologii gastronomicznych ułatwiających przygotowywanie dań.
JAK DOJECHAĆ? Jeśli po dokonaniu rejestracji i zapoznaniu się z listą Wystawców zastanawiają się Państwo jak dotrzeć na Halę AWFiS, to polecamy zapoznać się z dokładnymi informacjami w tym zakresie lub też skorzystanie z mapki dojazdowej.
Wtorek, 7 lutego 2012: 9:00 – 16:30
Środa, 8 lutego 2012: 9:30 – 15:30
Hala AWFiS, ul. K. Górskiego 1, Gdańsk
www.easyfairs.pl