W terminie 15-30 kwietnia br. w siedzibie firmy Stalgast przy Staniewieckiej w Warszawie odbędą się Dni Otwarte. Wydarzenie organizowane jest w ramach obchodów 20-lecia działalności firmy na rynku gastronomicznym w Polsce.
Stalgast zaopatruje klientów w całym kraju poprzez własną grupę handlowców oraz sieć dystrybutorów od 1990 r. Z okazji jubileuszu dla klientów przygotowano rabaty – nawet do 50%, atrakcyjne prezenty i upominki. Dla pierwszych 10 klientów firma przygotowała specjalny prezent: komplet garnków ze stali nierdzewnej. Dni otwarte uświetnią pokazy kulinarne znanych Mistrzów: Wojciecha Amaro, Carlosa Gonzalez-Tejera, Artura Grajbera, Zbyszka Łęgowskiego, Michała Tkaczyka, Jacka Sulicha, oraz pokazy barmańskie Andrzeja Milczarka.
Szczegółowy plan pokazów:
15.04.2010
10.00 – 12.00 Pokaz kulinarny prowadzony przez Jacka Sulicha „Tortille na 100 sposobów”
12.00 – 12.30 Prezentacja urządzeń i pokaz przygotowany przez firmę Robot Coupe
13.00 – 13.30 Pokaz barmański prowadzony przez Andrzeja Milczarka
13.30 – 15.00 Pokaz kulinarny prowadzony przez Jacka Sulicha „Tortille na 100 sposobów”
15.30 – 16.00 Prezentacja urządzeń i pokaz przygotowany przez firmę Robot Coupe
10.00 – 17.00 Degustacja i pokaz produktów Monin
20.04.2010
10.00 – 12.00 Pokaz kulinarny prowadzony przez Zbyszka Łęgowskiego „Kuchnia włoska”
12.00 – 12.30 Prezentacja urządzeń i pokaz przygotowany przez firmę Hallde
13.00 – 13.30 Pokaz barmański prowadzony przez Andrzeja Milczarka
13.30 – 15.00 Pokaz kulinarny prowadzony przez Zbyszka Łęgowskiego „Kuchnia włoska”
15.30 – 16.00 Prezentacja urządzeń i pokaz przygotowany przez firmę Hallde
10.00 – 17.00 Degustacja i pokaz produktów Monin
21.04.2010
10.00 – 17.00 Degustacja produktów firmy Monin
10.00 – 12.00 Pokaz kulinarny prowadzony przez Carlosa Gonzalez-Tejera „Kuchnia hiszpańska”
12.00 – 12.30 Prezentacja urządzeń i pokaz przygotowany przez firmę Hallde
13.00 – 13.30 Pokaz barmański prowadzony przez Andrzeja Milczarka
13.30 – 15.00 Pokaz kulinarny prowadzony przez Carlosa-Gonzalez- Tejera „Kuchnia hiszpańska”
15.30 – 16.00 Prezentacja urządzeń i pokaz przygotowany przez firmę Hallde
10.00 – 17.00 Degustacja i pokaz produktów Monin
22.04.2010
10.00 – 12.00 Pokaz kulinarny prowadzony przez Michała Tkaczyka „Nowoczesna Kuchnia Polska”
12.00 – 12.30 Prezentacja urządzeń i pokaz przygotowany przez firmę Robot Coupe
13.00 – 13.30 Pokaz barmański prowadzony przez Andrzeja Milczarka
13.30 – 15.00 Pokaz kulinarny prowadzony przez Michała Tkaczyka „Nowoczesna Kuchnia Polska”
15.30 – 16.00 Prezentacja urządzeń i pokaz przygotowany przez firmę Robot Coupe
10.00 – 17.00 Degustacja i pokaz produktów Monin
27.04.2010
10.00 – 12.00 Pokaz kulinarny prowadzony przez Artura Grajbera „Kuchnia Tajska”
12.00 – 12.30 Prezentacja urządzeń i pokaz przygotowany przez firmę Hallde
13.00 – 13.30 Pokaz barmański prowadzony przez Andrzeja Milczarka
13.30 – 15.00 Pokaz kulinarny prowadzony przez Artura Grajbera „Kuchnia Tajska”
15.30 – 16.00 Prezentacja urządzeń i pokaz przygotowany przez firmę Hallde
10.00 – 17.00 Degustacja i pokaz produktów Monin
29.04.2010
10.00 – 12.00 Pokaz kulinarny prowadzony przez Wojciecha Amaro „Kuchnia Polska XXI wieku”
12.00 – 12.30 Prezentacja urządzeń i pokaz przygotowany przez firmę Robot Coupe
13.00 – 13.30 Pokaz barmański prowadzony przez Andrzeja Milczarka
13.30 – 15.00 Pokaz kulinarny prowadzony przez Wojciecha Amaro “Kuchnia Polska XXI wieku”
15.30 – 16.00 Prezentacja urządzeń i pokaz przygotowany przez firmę Robot Coupe
10.00 – 17.00 Degustacja i pokaz produktów Monin
Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty