Podnieś swoje umiejętności z zakresu deserów restauracyjnych dzięki Akademii Czekolady Callebaut, która przygotowała wyjątkowy, w pełni darmowy e-book pełny przepisów na klasyczne, lubiane przez klientów desery!

Ten e-book to skarbnica słodkich inspiracji a receptury są autorstwa cenionego Macieja Majzona-Wójtowicza, byłego szefa Akademii i obecnego ambasadora marki belgijskich czekolad Callebaut.

Poznasz kultowe desery, takie jak Tiramisu, Lava Cake, Szarlotka i Creme Brulée, które zachwycają smakiem oraz wersje, w których każdy został na nowo wymyślony z intrygującymi smakami.

Oprócz wyśmienitych smaków, Maciek ujawnia swoje sekrety oszałamiających prezentacji, przekształcając każdy deser w wizualne arcydzieło. Ten e-book to coś więcej niż tylko zbiór przepisów; to skarbnica inspiracji, która pozwoli ci tworzyć desery restauracyjne, które kuszą kubki smakowe i pozostawiają niezatarte wrażenie.

Pełny, darmowy e-book jest to pobrania bezpośrednio z strony Akademii Czekolady LINK

Materiał zewnętrzny

Udostępnij artykuł