4 października br. w warszawskiej restauracji Soul Kitchen odbyło się spotkanie prasowe firmy Franke Polska, pod hasłem „Cztery Pory Smaku”. Podczas spotkania zaprezentowane zostały najnowsze urządzenia AGD z kompaktowej linii Crystal Steel.
„Cztery Pory Smaku” to cztery różne dania przygotowane przez przedstawicieli mediów
z wykorzystaniem czterech urządzeń Franke Crystal Steel: automatu do kawy, piekarnika, kuchenki mikrofalowej oraz piekarnika parowego. Kawa o poranku z orzechową granolą i prażonymi śliwkami podana z pianką z mleka przygotowaną w automacie do kawy zrobiła prawdziwą furorę. Obiad
z dużym kołaczem pełnym aromatycznych grzybów leśnych przygotowany został w piekarniku, a do przyrządzenia musu czekoladowego wykorzystano kuchenkę mikrofalową. Smak klusek na parze, podanych na doprawionym cynamonem i kardamonem serku, w towarzystwie smażonych jabłek przeniósł gości do czasów dzieciństwa. Autorem wyjątkowego menu był szef kuchni Soul Kitchen Andrzej Polan.
Kompaktowe wyposażenie kuchni z wykorzystaniem wszystkich nowych urządzeń Franke linii Crystal Steel, zdaje egzamin z funkcjonalności i gwarantuje pełne spektrum kulinarnych możliwości, o czym mieli okazję przekonać się goście wieczoru prasowego.