„Cztery Pory Smaku” – relacja ze spotkania prasowego

Newsy

„Cztery Pory Smaku” – relacja ze spotkania prasowego

10 października 2012

4 października br. w warszawskiej restauracji Soul Kitchen odbyło się spotkanie prasowe firmy Franke Polska, pod hasłem „Cztery Pory Smaku”. Podczas spotkania zaprezentowane zostały najnowsze urządzenia AGD z kompaktowej linii Crystal Steel.

„Cztery Pory Smaku” to cztery różne dania przygotowane przez przedstawicieli mediów
z wykorzystaniem czterech urządzeń Franke Crystal Steel:  automatu do kawy,  piekarnika, kuchenki mikrofalowej oraz piekarnika parowego. Kawa o poranku z orzechową granolą i prażonymi śliwkami podana z pianką z mleka przygotowaną w automacie do kawy zrobiła prawdziwą furorę. Obiad
z dużym kołaczem pełnym aromatycznych grzybów leśnych przygotowany został w piekarniku, a do przyrządzenia musu czekoladowego wykorzystano kuchenkę mikrofalową. Smak klusek na parze,  podanych na doprawionym cynamonem i kardamonem serku, w towarzystwie smażonych jabłek przeniósł  gości do czasów dzieciństwa. Autorem wyjątkowego menu był szef kuchni Soul Kitchen Andrzej Polan.

Kompaktowe wyposażenie kuchni  z wykorzystaniem wszystkich nowych urządzeń Franke linii Crystal Steel, zdaje egzamin z funkcjonalności i gwarantuje pełne spektrum kulinarnych możliwości, o czym mieli okazję przekonać się goście wieczoru prasowego.