W tym roku, do reprezentacji Culinary Team of Poland powołani zostali:
Krzysztof Szulborski Executive Team Manager / Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, Trener kulinarny
Krzysztof Gradzewicz Executive Team Head Chef / Executive Chef Hotels Amber Side
Grzegorz Parczewski Executive Senior Chef / Szef kuchni i właściciel restauracji „Villa Calvados” w Bydgoszczy, Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Kujaw i Pomorza
Zbigniew Korzeniowski Senior Chef Manager / Manager firmy cateringowej „W pół drogi”
Andrzej Ławniczak Senior Chef / Właściciel firmy „Kreatornia Smaku”, Sekretarz Stowarzyszenia Kucharzy Polskich
Ireneusz Koniuszek Chef / Szef kuchni restauracji „Refektarz” w hotelu „Zamek Ryn” w Rynie
Łukasz Lewandowski Chef / Właściciel restauracji „Mała Cegielnia” w Miszewie, Szef kuchni i właściciel restauracji „Kitchen & Coffee Garden” w Gdańsku
Kamil Hildebrandt Chef / Head Chef Gastronomy Amber Side
Damian Dopieralski Chef / Sous Chef Hotels Amber Side
Michał Przewoźnik Chef / Szef Kuchni ECS Amber Side
Jacek Kempa Chef / Szef kuchni i właściciel restauracji „Woła’wina” we Wrocławiu
Piotr Zawalich Chef / Executive Chef Hotel ,,AMAX” w Mikołajkach, Właściciel firmy ,,Culinary Club By Mazury”
Sebastian Cichy Chef / Szef kuchni restauracji „Nowosopocka” w hotelu „Eureka” w Sopocie
Bartosz Zwolankowski Chef / Chef de Partie Hotels Amber Side
Przemysław Gościniak Chef / Szef kuchni w restauracji „Boska” w Gliwicach
Łukasz Gościniak Chef / Szef kuchni w hotelu „Mercure Sepia” w Bydgoszczy
Mariusz Dąbała Chef /Szef kuchni restauracji „Karczma pod Sokołem” w Sokółce
Mariusz Wolski Chef / Szef kuchni restauracji „Jastny Dwór” w Bąkowie k. Gdańska
Piotr Lewtak Chef / Kucharz w „Ristorante La Strada” w Stargardzie
Monika Ignaciuk Head Pastry Chef / Mistrzyni cukiernictwa, Ambasadorka marki „Ambasador 92”
Wojciech Rzepecki Pastry Chef / Mistrz cukiernictwa, Szef cukierni hotelu „Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront”
Aleksandra Borowska Pastry Chef / Szef cukierni Amber Side.