Targi FOOD-to-GO to z pewnością najważniejsze i najbardziej wyczekiwane wydarzenie w branży gastronomicznej na północy Polski.
V Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO odbędą się w dniach 4-5 lutego 2015 r. w Gdańsku.
– Jak pokazują nie tylko badania, ale również nasze doświadczenie, to właśnie w tym czasie właściciele punktów gastronomicznych mają przysłowiową „chwilę oddechu” i mogą z uwagą zapoznać się z nowościami – mówi Wiktor Janusz, Specjalista ds. Organizacji Targów.
Teren Pomorza to region, który każdego roku zaskakuje. Baczni obserwatorzy są w stanie dostrzec znaczące zmiany. Powstają nowe punkty noclegowe oraz gastronomiczne, które konkurują ze sobą o uwagę klientów. Czy zatem można wyobrazić sobie lepsze miejsce na poznanie nowych trendów w gastronomii?
Tym co wyróżnia targi FOOD-to-GO to oprócz szerokiej oferty, ciekawy program towarzyszący obejmujący trzy strefy tematyczne: strefę Deserowych Inspiracji, Bezglutenową oraz Tradycyjnych Smaków Pomorza.
Na szczególną uwagę przedstawicieli branży cukierniczej i piekarniczej zasługuje ta pierwsza. To właśnie w ramach strefy Deserowych Inspiracji wystawcy zaprezentują nowatorski sprzęt, nowoczesne systemy i rozwiązania, a także omówią szereg udogodnień w codziennej pracy. Oferta tej strefy obejmuje zarówno maszyny do lodów i bitej śmietany, sprzęt i akcesoria do parzenia i serwowania kawy, herbaty i czekolady oraz dodatki i mieszanki cukiernicze.
Targi FOOD-to-GO to nie tylko ekspozycja wystawiennicza, to również cykl warsztatów i prezentacji w ramach seminariów learnShopsTM.
Targi FOOD-to-GO to idealne miejsce na wypromowanie nowych firm, a także ustabilizowanie pozycji na rynku tych z wieloletnimi tradycjami, dlatego zachęcamy do udziału w tym niecodziennym wydarzeniu.
Szczegóły na www.easyfairs.com/pl/ftg2015
easyFairs Poland Sp. z o.o.
Tel: +48 12 651 95 20
Fax: +48 12 651 95 22
Kontakt:
Wiktor Janusz
Specjalista ds. Organizacji Targów
Tel: +48 12 651 95 30
Tel. Kom.: +48 509 926 640
Fax: +48 12 651 95 22