CONVOBake

Newsy

CONVOBake

12 marca 2013

Rewolucja w wypiekaniu pieczywa dzięki nowemu urządzeniu CONVOBake z opatentowanym systemem zamkniętym ACSTM, który podnosi trwałość produktów, redukuje czas pieczenia nawet do 10% oraz umożliwia obniżenie temperatury pieczenia nawet o 20%.

Kluczowe słowa charakteryzujące nowy CONVOBake to:

Bardzo prosta obsługa – dzięki panelowi sterującemu easyTOUCH zawierającego zdjęcia produktów. Zabezpieczony/ograniczony dostęp do programów zatwierdzonych przez użytkownika dzięki funkcji EasySystem. Optymalne wyniki poprzez zautomatyzowane rozgrzewanie wstępne.

Niezawodność –  charakteryzuje się wyjątkową jakością oraz trwałością która gwarantuje ekonomiczność i zapewnia zachowanie odpowiedniego stosunku JAKOŚCI DO CENY.

Elastyczność – możliwość ustawienia urządzeń jedno na drugim, dzięki czemu w tym samym czasie może być wykonywana równoległa produkcja w zupełnie innych parametrach. W jednym czasie zwiększona rożnorodność wypieku.

Poprzez system chowanych drzwi instalacja możliwa jest nawet na niewielkich powierzchniach.

Bezpieczeństwo – każdy stara się pracować w bezpiecznym środowisku. Dzięki unikalnym/chowanym drzwiom redukujemy ryzyko poparzeń o gorącą wewnetrzną powierzchnię drzwi. CONVOBake zadbał również o higienę i zainstalował antybakteryjną rączkę przy drzwiach.

Po raz pierwszy w Polsce CONVOBake zobaczyć będzie można na stoisku nr. 38, Hala A na targach Eurogastro w Warszawie w dniach 20 – 22 Marzec 2013.