Co nowego czeka na uczestników targów FOOD-to-GO

Newsy

Co nowego czeka na uczestników targów FOOD-to-GO

13 grudnia 2012

III edycja Targów dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu FOOD-to-GO 2013 odbędzie się w komfortowej Hali Amber EXPO usytuowanej w prestiżowym sąsiedztwie PGE Arena Gdańsk, gdzie zapraszamy w dniach 5-6 lutego.

Podczas seminariów learnShopsTM zostanie poruszymy problem braku odpowiedniego menu w restauracjach dla osób uczulonych na gluten. Dowiemy się czym jest celiakia? Jak przygotować odpowiednie menu dla uczulonych osób? Na te oraz wiele innych pytań odpowiedzą specjaliści, którzy na co dzień spotykają się z tym problemem, m.in. przedstawicielki Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

Dla amatorów kawy firma HRC serwis Sp. z. o.o. przygotuje prezentację możliwości najnowszych ekspresów. Zdradzając tym samym tajemnicę powstania aromatycznej kawy, która na stałe może zagościć w ofercie Państwa punktów gastronomicznych, przyczyniając się do wzrotu liczby gości.

Wszystkich miłośników słodkich przysmaków zapraszamy na prezentację krakowskiej firmy APIPOL Sp. z o.o., która opowie jak można wykorzystać produkty z miodu w codziennej diecie, urozmaicając serwowane potrawy w resturacjach.

 Zachęcamy do odwiedzania strony www.easyfairs.com/pl gdzie już wkrótce pojawi się szczegółowy program seminariów learnShopsTM.

Już dziś można zarezerwować stoisko lub zapisać się na listę gości odwiedzających targi. Wcześniejsza rejestracja on-line upoważnia do bezpłatnego wstępu na targi.