CHEF Culinary Cup pod patronatem Jerzego Pasikowskiego

Newsy

CHEF Culinary Cup pod patronatem Jerzego Pasikowskiego

01 kwietnia 2016

5-6 kwietnia zapraszamy Kucharzy i Szefów Kuchni do udziału w konkursie kulinarnym CHEF Culinary Cup 2016, który odbędzie się pod patronatem Jerzego Pasikowskiego, pełniącego również rolę przewodniczącego jury. Organizatorem konkursu jest firma Nestlé Polska. Konkurs składa się z dwóch etapów (szczegóły w regulaminie).

Lista osób zakwalifikowanych do Pierwszej Edycji CHEF Culinary Cup 2016

 1. Adrian Głowala – restauracja Żurawina z Warszawy

 2. Grzegorz Miśta – hotel Fabryka Wełny z Pabianic

 3. Jarosław Kowalewski – hotel La Regina z Warszawy

 4. Jarosław Owczarczyk – restauracja Strefa z Warszawy

 5. Karolina Wiśniewska – hotel Pro Vita z Kołobrzegu

 6. Łukasz Boreczek – hotel Piano z Lublina

 7. Marek Kmiotek – restauracja Jadalnia z Poznania

 8. Paweł Laśkiewicz – restauracja Pierogarnia pod Aniołami z Bydgoszczy

 9. Rafał Koziorzemski – restauracja Biały Królik z Gdyni

 10. Tomasz Soczumski – hotel Odyssey z Kielc

 11. Wojciech Rabiego – hotel Tristan z Kontów Rybackich

 12. Adam Nowicki – hotel Novotel Centrum z Gdańsk

05 kwietnia odbędzie się odprawa dla finalistów w Kuchni Szkoleniowej Nestlé przy ul. Domaniewskiej 32 w Warszawie.

Na wielki finał zapraszamy 06 kwietnia podczas targów EuroGastro, ogłoszenie wyników oraz uroczysta Gala odbędzie się w czasie otwierającej 20 -te Jubileuszowe Targi EuroGastro w Hotelu Marriott w Warszawie.

Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody !

Pierwsze miejsce – 10 000 złotych, złota statuetka, dyplom

Drugie miejsce – 7 500 złotych, srebrna statuetka, dyplom

Trzecie miejsce – 5 000 złotych, brązowa statuetka, dyplomy

Uczestnicy ponadto otrzymają wiele nagród od Nestlé Professional w postaci nowoczesnego sprzętu gastronomicznego, noclegu w Hotelu Marriott przed i po konkursie, kitle, upominki i inne.