5-6 kwietnia zapraszamy Kucharzy i Szefów Kuchni do udziału w konkursie kulinarnym CHEF Culinary Cup 2016, który odbędzie się pod patronatem Jerzego Pasikowskiego, pełniącego również rolę przewodniczącego jury. Organizatorem konkursu jest firma Nestlé Polska. Konkurs składa się z dwóch etapów (szczegóły w regulaminie).
Lista osób zakwalifikowanych do Pierwszej Edycji CHEF Culinary Cup 2016
1. Adrian Głowala – restauracja Żurawina z Warszawy
2. Grzegorz Miśta – hotel Fabryka Wełny z Pabianic
3. Jarosław Kowalewski – hotel La Regina z Warszawy
4. Jarosław Owczarczyk – restauracja Strefa z Warszawy
5. Karolina Wiśniewska – hotel Pro Vita z Kołobrzegu
6. Łukasz Boreczek – hotel Piano z Lublina
7. Marek Kmiotek – restauracja Jadalnia z Poznania
8. Paweł Laśkiewicz – restauracja Pierogarnia pod Aniołami z Bydgoszczy
9. Rafał Koziorzemski – restauracja Biały Królik z Gdyni
10. Tomasz Soczumski – hotel Odyssey z Kielc
11. Wojciech Rabiego – hotel Tristan z Kontów Rybackich
12. Adam Nowicki – hotel Novotel Centrum z Gdańsk
05 kwietnia odbędzie się odprawa dla finalistów w Kuchni Szkoleniowej Nestlé przy ul. Domaniewskiej 32 w Warszawie.
Na wielki finał zapraszamy 06 kwietnia podczas targów EuroGastro, ogłoszenie wyników oraz uroczysta Gala odbędzie się w czasie otwierającej 20 -te Jubileuszowe Targi EuroGastro w Hotelu Marriott w Warszawie.
Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody !
Pierwsze miejsce – 10 000 złotych, złota statuetka, dyplom
Drugie miejsce – 7 500 złotych, srebrna statuetka, dyplom
Trzecie miejsce – 5 000 złotych, brązowa statuetka, dyplomy
Uczestnicy ponadto otrzymają wiele nagród od Nestlé Professional w postaci nowoczesnego sprzętu gastronomicznego, noclegu w Hotelu Marriott przed i po konkursie, kitle, upominki i inne.