Już wiosną startuje trzecia edycja największego kulinarnego show w Polsce. Aby dostać się do programu i zawalczyć o 100 tys. zł i pracę w Atelier Amaro – jedynej w Polsce restauracji wyróżnionej prestiżową gwiazdką Michelin, wystarczy pojawić się na castingu.
Jakie warunki trzeba spełnić, aby spróbować swoich sił w “Hell’s Kitchen”? Można być amatorem, jak i zawodowcem z wieloletnim stażem. Liczy się inwencja twórcza i ciekawa osobowość. Najważniejsza jest jednak pasja do gotowania.
Osoby, które nie mają możliwości pojawić się na castingach w: Zielonej Górze, Wrocławiu, Białymstoku, Częstochowie, Olsztynie, Katowicach, Gdyni, Krakowie, Szczecinie, Rzeszowie, Bydgoszczy, Lublinie lub Poznaniu, mogą wysyłać swoje zgłoszenia drogą mailową na adres zgloszenia@hellskitchen.com.pl