Cammero Steak House

Newsy

Cammero Steak House

27 czerwca 2013

Poznańska Restauracja Cammero w czerwcu przeszła solidny rebranding. Po przekształceniu powstał amerykański Cammero Steak House.

Szef kuchni umiejętnie łączy smaczną tradycję z wykwintną nowoczesnością. Pozwala to stworzyć wyśmienite dania, na które składają się głównie steki z najlepszego mięsa wołowego. Oferta nowego lokalu to między innymi niespotykane dotąd w Poznaniu steki z mięsa ras Aberdeen Black Angus, Zebu oraz Blond d`Aquitaine, pochodzących z Australii, Stanów Zjednoczonych, Brazylii oraz Argentyny. Wyjątkowym rarytasem jest Black Angus Premium Extra Steak – przygotowywany z wyjątkowego mięsa wołowego rodem z Australii oraz wyśmienity Delmonico Steak, przygotowywany z mięsa wołowego rasy Blond d`Aquitaine, hodowanego w Argentynie. W menu znajdują się także prawdziwe burgery, lekkie sałatki, pożywne zupy oraz desery.

– Nasi Klienci otrzymują gwarancję nie tylko solidnych porcji jedzenia, ale również bogatego menu, w którym każdy znajdzie coś idealnego dla siebie. Jako jedyni w Poznaniu oferujemy steki przyrządzone z najwyższej jakości wołowiny, które zadowolą podniebienia nawet najbardziej wymagających smakoszy. Dla osób, które cenią tradycyjny smak polskiej wołowiny, bądź mają ochotę na świetnie przyrządzonego łososia albo kurczaka, również przygotowaliśmy coś specjalnego. Wierzę, że Cammero Steak House stanie się wyjątkowym miejscem na kulinarnej mapie naszego miasta – mówi Krzysztof Koczorowski, marketing manager Cammero Steak House. Wierzymy, że znudzeni niezdrowymi fast-foodami ludzie, docenią wyjątkowy smak oraz aromat oferowanych przez nas dań – dodaje.

Cammero Steak House znajduje się przy ulicy Bukowskiej 11, w samym centrum Poznania, zaledwie kilkadziesiąt metrów od Międzynarodowych Targów Poznańskich.