25 listopada w Luksemburgu podczas 13. edycji Villeroy & Boch Kulinarny Puchar Świata Narodowa Reprezentacja Polski Kucharzy (Poland National Culinary Team) w kategorii zimny stół wywalczyła brązowy medal.
Skład trenerów i zawodników:
1. Sebastian Krauzowicz – Trener prowadzący i selekcjoner
2. Zenon Hołubowski – Trener techniczny
3. Janusz Profus – Trener sekcji cukierniczej
4. Joanna Klimas-Profus – Trener sekcji cukierniczej
5. Rafał Gajownik -Trener wspierający sekcji cukierniczej „Juniorzy”
6. Lech Plucinski – Trener wspierający
Skład kulinarnej kadry seniorów
1. Bartosz Peter – Kapitan
2. Artur Skotarczyk – Wicekapitan
3. Mariusz Roch – Pastry Chef
4. Jarosław Kin – Chef
5. Marcin Gruszka -Chef
6. Dawid Grucel Chef
7. Adam Adamczak-Chef
8. Michal Kuduk -Chef
9. Maciej Hippler -Chef
10. Adam Wozniak Chef
Skład kulinarnej kadry juniorów ( indywidualny start )
1. Patryk Mach -Chef
2. Michał Ziaja -Chef
Starty indywidualne / Prezentacja i ekspozycja sztuki cukierniczej.
1. Ewa Drzewiecka -Pastry Chef
2. Angelika Chwyć -Pastry Chef
3. Renata Martyna -Pastry Chef
fot. OSSKiC