Brązowy medal dla Poland National Culinary Team

Wydarzenia

Brązowy medal dla Poland National Culinary Team

26 listopada 2018

25 listopada w Luksemburgu podczas 13. edycji Villeroy & Boch Kulinarny Puchar Świata Narodowa Reprezentacja Polski Kucharzy (Poland National Culinary Team) w kategorii zimny stół wywalczyła brązowy medal.

Skład trenerów i zawodników:

1. Sebastian Krauzowicz – Trener prowadzący i selekcjoner

2. Zenon Hołubowski – Trener techniczny

3. Janusz Profus – Trener sekcji cukierniczej

4. Joanna Klimas-Profus – Trener sekcji cukierniczej

5. Rafał Gajownik -Trener wspierający sekcji cukierniczej „Juniorzy”

6. Lech Plucinski – Trener wspierający

Skład kulinarnej kadry seniorów

1. Bartosz Peter – Kapitan

2. Artur Skotarczyk – Wicekapitan

3. Mariusz Roch – Pastry Chef

4. Jarosław Kin – Chef

5. Marcin Gruszka -Chef

6. Dawid Grucel Chef

7. Adam Adamczak-Chef

8. Michal Kuduk -Chef

9. Maciej Hippler -Chef

10. Adam Wozniak Chef

Skład kulinarnej kadry juniorów ( indywidualny start )

1. Patryk Mach -Chef

2. Michał Ziaja -Chef

Starty indywidualne / Prezentacja i ekspozycja sztuki cukierniczej.

1. Ewa Drzewiecka -Pastry Chef

2. Angelika Chwyć -Pastry Chef

3. Renata Martyna -Pastry Chef

fot. OSSKiC