Znamy laureatów pierwszego etapu konkursu na Błękitne Danie Cateringowe zorganizowanego przez Fundację Klubu Szefów Kuchni i firmę Winterhalter.
Spośród bardzo wielu zgłoszeń zostało wyłonionych 9 osób, których propozycje dań cateringowych zostały uznane – przez Jury – za najciekawsze.
Wśród 9 wybranych osób znaleźli się:
– Adrian Jastrzębski
– Anna Jeruzal
– Dominika Mutz
– Kacper Maziuk
– Cezary Powała
– Monika Iwiczuk
– Kamil Dąbrowski
– Michał Łojek
– Piotr Kaczmarek
Bardzo dziękujemy za wszystkie nadesłane zgłoszenia, a Dziewięciu Wspaniałym serdecznie gratulujemy!
Teraz czas na drugi etap konkursu. 9 wybranych dań zostanie opublikowana na fan page’u firmy Winterhalter na facebooku. Już 14. czerwca wszyscy mogą oddać głos – „lubię to” na najładniejsze błękitne danie cateringowe.
Laureaci trzech pierwszych miejsc (osoby, które zdobędą największą ilość głosów „lubię to”) wyjadą z Mistrzem kulinarnym Robertem Sową do Monachium na Oktoberfest Winterhalter Vip Tour.
A tam zgłębią tajniki największego cateringu na świecie, spędzą niezapomniane chwile i poznają prawdziwy smak Oktoberfest. Zajrzą na wielkie gastronomiczne zaplecze całego piwnego wydarzenia i porozmawiają ze światowej sławy konsultantami gastronomii.
To będzie niezapomniana przygoda, dlatego warto by każdy oddał głos na Wasze konkursowe potrawy.
Niebawem podamy linki do konkursowych potraw.