Dla uczestników gotować będą: Ewelina Łapińska (finalistka Top Chefa), Bartosz Łukaszewicz (Pawilon Towarzyski), Maciej Tomaszewski (Sztuka Mięsa), Tomasz Siwkowski (Restauracja Regiment), Sebastian Wilczek (Dobroczynna Bistro) oraz Łukasz Mularczyk (Sztuka Mięsa Rzeźnik). O wina zadbają natomiast: Łukasz Czajkowski, Paweł Białęcki i Andrzej Strzelczyk. Kolację poprowadzi Kuba Pilat.
– To niepowtarzalna szansa, aby spróbować świetnej kuchni, spędzić mikołajkowy wieczór w świetnej atmosferze, a przy okazji realnie pomóc choremu Tymkowi. Chcemy, aby 6 grudnia był dla niego dniem pełnym pozytywnych emocji, a jego rodzicom przyniósł mnóstwo powodów do radości. Wiemy, że na Białostoczan zawsze można liczyć, bo wśród nas nie brakuje ludzi o ogromnych sercach. Udowodnili to już w zeszłym roku, podczas naszej pierwszej kolacji “Szefów po godzinach”. Mamy nadzieję, że powtórzymy ten sukces – mówi Ewelina Łapińska, współorganizatorka wydarzenia.