Ekipy kucharskie zakwalifikowane do V edycji Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego Borów Dolnośląskich “Ale Pasztet !” – kategoria PROFESJONALIŚCI:
- Mariusz Śliwiński, Przemek Łyszkowski, Hotel Windsor, JACHRANKA
- Artur Lenczewski, Dariusz Baranowski, Hotel Pięć Dębów, SUPRAŚL
- Albert Bojarowski, Mateusz Bajer, Vistula Hotel, ŚWIECIE
- Dawid Konior, Bartosz Puchałka, Restauracja Miodowa 8, WADOWICE
- Paweł Żukowicz, Tomasz Kosiński, Herbarium Hotel, GĄSAWA
- Piotr Huszcz, Paweł Gałecki, Restauracja Piano, LUBLIN
- Michał Ziaja, Bartłomiej Wrona, Hotel Rzeszów, RZESZÓW
- Paweł Spodzieja, Marcin Janicz, Hotel Hp Park, POZNAŃ
- Karolina Wiśniewska, Damian Dawidowicz, Hotel Wellness Prowita, KOŁOBRZEG
- Dawid Szkudlarek, Bartłomiej Pawlikowski, Folwark Folińscy, LUBISZYN
Dodatkowo na podstawie Zielonej Karty przyznanej przez Organizatorów zakwalifikowali się :
- Sławomir Saguła, Dawid Rudczyński, Restauracja Javorina, ZAKOPANE
- Grzegorz Żurawek, Konrad Dróżdż, Las Woda, WILGA
Ekipa rezerwowa (powołana będzie w przypadku rezygnacji ekipy zakwalifikowanej):
- Patryk Mach, Przemysław Żurek, Blue Diamond Hotel, TRZEBOWNISKO