Lista uczestników:
Kategoria kucharze profesjonalni:
Dariusz Przepiórka i Krzysztof Panwic – Pałac Tłokinia w Tłokini Kościelnej
Grzegorz Mościński i Dorian Nalazek – Hotel Courtyard Marriott w Warszawie
Daniel Warszawski i Karol Płoch – Akademia Kulinarna Mariusza Nowickiego w Raszynie
Dawid Konior i Bartosz Puchałka – Restauracja Pastamore w Bielsko Białej
Paweł Brzeski i Piotr Kaszlewicz – Zamek Gniew w Gniewie
Piotr Pyczot i Kamil Gajda – Restauracja Carska w Białowieży
Przemysław Gościniak i Bartłomiej Kornacki – Restauracja Pasja i Smak w Chorzowie
Łukasz Boreczek i Paweł Gałecki – Hotel Restauracja Piano w Lublinie
Beata Słomianna i Jakub Nowak – Restauracja Memo w Bydgoszczy
Ekipy rezerwowe:
Wojciech Kotula i Piotr Orzech – Hotel Czarny Potok w Krynicy Zdrój
Anna Cieślak i Marcin Kurzawa – Akademia Kuraszków w Obornikach Śląskich
Kategoria uczniowie szkół gastronomicznych:
Julita Pyźlak i Szymon Jadczuk – Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Sadownie
Jowita Zegarska i Piotr Żurek – Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Iłowie
Bartosz Wicherek i Patryk Wróblewski – Zespół Szkół Gastronomicznych w Gorzowie Wielkopolskim
Krzysztof Kowalski i Filip Ziemiński – Zespół Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
Cyprian Fijałkowski i Patryk Ulbrych – Zespół Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Bolesławcu
Martyna Dybał i Martyna Słobodzian – Zespół Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Bolesławcu
Milena Koprowska i Katarzyna Polaczyk – Zespół Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego w Zielonej Górze
Mateusz Ludwicki i Joanna Palińska – Zespół Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu
Kamila Formela i Monika Lewkowicz – Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Gdańsku.