Do Polski ponownie przyjeżdża amerykański szef kuchni John Csukor – właściciel Kor Food Innovation. Będzie gościem szóstych Food & Drink Festival, które odbywają się 2-3 września w Lublinie. Poprowadzi warsztaty z innowacyjnej technologii pieczenia w folii Mylar® COOK. Folia ta ułatwia i skraca czas przygotowania dań oraz gwarantuje wysoką jakość potraw. Nie do przecenienia jest również fakt, że produkty pod folią zatrzymują wszystkie zawarte w nich witaminy i składniki mineralne. Więcej szczegółów można znaleźć na stronie www.foodanddrink.pl.
Program:
Dzień pierwszy – 02.09.2015r.
10:30 – 11:30 – rejestracja gości,
bufet powitalny (sala konferencyjna I p.)
I Seminarium i warsztaty poświęcone Maylar Cook w Polsce – hala konferencyjno-wystawiennicza niski parter:
11:30 – 16:30 – Szkolenie warsztatowe z 2 przerwami kawowymi – prowadzenie John Csukor. Pokaz innowacyjnej metody przygotowywania i pieczenia produktów. Rewolucyjna technologia dla gastronomii
16:30 – 17:30 – Panel dyskusyjny prowadzony przez Johna Csukora oraz Sławomira Bartinka
18:00 – bankiet dla uczestników
Dzień drugi – 03.09.2015r.
10:30 – 11:30 – rejestracja gości,
bufet powitalny (sala konferencyjna I p.)
I Seminarium i warsztaty poświęcone Maylar Cook w Polsce – hala konferencyjno-wystawiennicza niski parter:
11:30 – 16:30 – Szkolenie warsztatowe z 2 przerwami kawowymi – prowadzenie John Csukor. Pokaz innowacyjnej metody przygotowywania i pieczenia produktów. Rewolucyjna technologia dla gastronomii
PROGRAM SZKOLENIA W DNIACH 2 i 3 WRZEŚNIA JEST DOKŁADNIE TAKI SAM.
KOSZT SZKOLENIA – TYLKO 200 ZŁ ZA OSOBĘ – dnia 2 września (cena z bankietem)
Tłumaczenie symultaniczne całego szkolenia .
Uwaga: w recepcji uczestnicy będą mogli odebrać certyfikaty ze szkolenia podpisane przez Johna Csukora
Czytaj również: John Csukor dla “Poradnika Restauratora”