6th Food & Drink Festival w Lublinie

Newsy

6th Food & Drink Festival w Lublinie

28 sierpnia 2015

Do Polski ponownie przyjeżdża amerykański szef kuchni John Csukor – właściciel Kor Food Innovation. Będzie gościem szóstych Food & Drink Festival, które odbywają się 2-3 września w Lublinie. Poprowadzi warsztaty z innowacyjnej technologii pieczenia w folii Mylar® COOK.  Folia ta ułatwia i skraca czas przygotowania dań oraz gwarantuje wysoką jakość potraw. Nie do przecenienia jest również fakt, że produkty pod folią zatrzymują wszystkie zawarte w nich witaminy i składniki mineralne. Więcej szczegółów można znaleźć na stronie www.foodanddrink.pl. 

Program:

Dzień pierwszy – 02.09.2015r.

10:30 – 11:30 – rejestracja gości,

bufet powitalny (sala konferencyjna I p.)

I Seminarium i warsztaty poświęcone Maylar Cook w Polsce – hala konferencyjno-wystawiennicza niski parter:

11:30 – 16:30 – Szkolenie warsztatowe z 2 przerwami kawowymi – prowadzenie John Csukor. Pokaz innowacyjnej metody przygotowywania i pieczenia produktów. Rewolucyjna technologia dla gastronomii

16:30 – 17:30 – Panel dyskusyjny prowadzony przez Johna Csukora oraz Sławomira Bartinka

18:00 – bankiet dla uczestników

Dzień drugi – 03.09.2015r.

10:30 – 11:30 – rejestracja gości,

bufet powitalny (sala konferencyjna I p.)

I Seminarium i warsztaty poświęcone Maylar Cook w Polsce – hala konferencyjno-wystawiennicza niski parter:

11:30 – 16:30 – Szkolenie warsztatowe z 2 przerwami kawowymi – prowadzenie John Csukor. Pokaz innowacyjnej metody przygotowywania i pieczenia produktów. Rewolucyjna technologia dla gastronomii

PROGRAM SZKOLENIA W DNIACH 2 i 3 WRZEŚNIA JEST DOKŁADNIE TAKI SAM.

KOSZT SZKOLENIA – TYLKO 200 ZŁ ZA OSOBĘ – dnia 2 września (cena z bankietem)

Tłumaczenie symultaniczne całego szkolenia .

Uwaga: w recepcji uczestnicy będą mogli odebrać certyfikaty ze szkolenia podpisane przez Johna Csukora

 

Czytaj również: John Csukor dla “Poradnika Restauratora”