3600 klientów branży HoReCa przeszkolonych w rok

Newsy

3600 klientów branży HoReCa przeszkolonych w rok

07 października 2009

1 października br. minął rok od otwarcia MAKRO Centrum Rozwoju Firm. W tym czasie przeszkolono ponad 3600 klientów z sektora gastronomiczno-hotelarskiego w zakresie HACCP, Pizza & Pasta, Potrawy ze świeżych ryb, Grill i wędzenie, Dary Lasu, Kuchnia Wiosenna, Wina, sery, pasztety, RIOBA (szkolenia dla Baristów) i Profesjonalny Cocktail Bar (szkolenie dla Barmanów). – W Centrum nie tylko szkolimy naszych Klientów, lecz także dbamy o rozwój Pracowników MAKRO, pomagając w organizacji i prowadzeniu specjalnie przygotowanych dla nich sesji treningowych. Gościliśmy również kilkakrotnie studentów SGGW, a także stypendystów programu METRO Student – mówi Maciej Łastowiecki, Menedżer MAKRO Centrum Rozwoju Firm. Szkolenia to główna, lecz nie jedyna działalność MAKRO Centrum Rozwoju Firm. Organizowanych jest wiele ciekawych wydarzeń, m.in. pokazy kuchni francuskiej i norweskiej, testy konsumenckie, spotkania panelowe oraz konferencje. Ich uczestnikami było wielu znamienitych gości z Polski i zagranicy. – Dzięki działaniom realizowanym w Centrum mamy również możliwość współtworzenia wizerunku MAKRO jako unikalnego partnera biznesowego. Jesteśmy dumni z tego, iż mamy szansę tworzenia dodanej wartości dla naszych Klientów, zgodnie z naszym motto: MAKRO Twój Partner w Biznesie – dodaje Maciej Łastowiecki.
(Źródło: MAKRO Cash & Carry)