9-10 kwietnia w Warszawie odbędą się III Gastrotargi SMAKKi, które połączą siły z targami WorldFood Poland, aby wspólnie kreować wyjątkowe wydarzenie, które jeszcze lepiej odpowiada potrzebom branży HoReCa oraz spożywczej.
Taka fuzja otwiera nowe perspektywy nie tylko dla odwiedzających, lecz także wystawców, którzy mają szansę dotrzeć ze swoimi usługami oraz produktami do szerszego grona. To oznacza również otwarcie się na nowe rynki i możliwości.
Jak co roku nie może zabraknąć konkursów kulinarnych. Będzie można wziąć udział w Festiwalu Kawowych SMAKKów. To wyjątkowe wydarzenie dla branży kawowej, łączące mistrzostwa baristyczne Polski, jak Latte Art i konkurs Cup of Poland na najlepsze palone kawy w Polsce, z prezentacją innowacji oraz nawiązywaniem kontaktów biznesowych.
W ramach targów odbędą się także inne kulinarne wydarzenia, tj. „Złoty Karczoch” konkurs promujący kuchnię wegańską, konkurs StreetFood Masters dla miłośników street foodu czy pokazy live cooking.
Po raz pierwszy w historii Gastrotargów SMAKKi, wystawcy będą mieli możliwość wziąć udział w tradycyjnym Konkursie o Złoty Medal Targów WorldFood Poland.
Więcej informacji: https://smakki.pl/
oprac. H. Handkowska
źródło: Gastrotargi SMAKKi