3. edycja Międzynarodowego Konkursu Kulinarnego „Smak Gościnności”

Wydarzenia

3. edycja Międzynarodowego Konkursu Kulinarnego „Smak Gościnności”

02 lutego 2017

31 marca odbędzie się 3. edycja Międzynarodowego Konkursu Kulinarnego „Smak Gościnności” organizowanego przez Małopolską Szkołę Gościnności w Myślenicach.  W tym roku tematem konkursu jest jagnięcina podhalańska. Zgłoszenia będą przyjmowane do 28 lutego.

Główną ideą konkursu jest promowanie i kultywowanie regionalnych i tradycyjnych produktów Małopolski, ochrona kulinarnego dziedzictwa kulturowego, a co za tym idzie – pogłębianie wiedzy na temat produktów regionalnych i tradycyjnych

Patronat honorowy nad wydarzeniem sprawuje Marszałek Województwa Małopolskiego oraz Rektor Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.

Więcej informacji: Justyna Jajko (wicedyrektor ds. rozwoju i promocji) tel.: +48 601 90 20 10

justyna.jajko@zsp.edu.pl

Regulamin konkursu