27 lutego-1 marca 2018 r. odbędą się 2. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne Warsaw Gastro Show wraz z 3. edycją Międzynarodowych Targów Techniki Pakowania i Opakowań Warsaw Pack. Obie imprezy targowe w tym samym miejscu i czasie to pełny dostęp do najnowszej oferty z branży hotelarskiej, gastronomicznej, cateringowej oraz technik pakowania. Dla wystawców to z kolei gwarancja spotkań z właścicielami, zarządzającymi oraz osobami decyzyjnymi w obiektach noclegowych oraz gastronomicznych: kadra zarządzająca hoteli, restauracji, obiektów gastronomicznych oraz szefowie kuchni i kucharze, którzy chętnie zapoznają się z ofertą dostępnych na rynku produktów i usług dedykowanych ich firmom. Oprócz stoisk wystawienniczych i prezentacji szerokiej gamy usług i produktów targi Warsaw Gastro Show 2018 to także szereg wydarzeń specjalnych: specjalistyczne, pokazy kulinarne, pokazy barmańskie, szkolenia branżowe, konferencje tematyczne, degustacje potraw, win i innych alkoholi. W programie przyszłorocznej edycji znajdzie się ponad 20 spotkań o tym charakterze. Warsaw Gastro Show to także formuła mocno nastawiona na rozwój biznesowych relacji z kupcami z zagranicy (Hosted Buyers – Profesjonalni Kupujący). Więcej informacji na stronie
www.warsawgastroshow.pl.
Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.