2 Sides-Of The Plate w Ustce

Wydarzenia

2 Sides-Of The Plate w Ustce

29 lipca 2016

W sierpniu w nadmorskim hotelu Grand Lubicz Spa & Welness w Ustce odbędzie się 10 kolacji kulturalnych, podczas których Goście zabrani zostaną w wyjątkową podróż kulinarną.

2 Sides-Of The Plate, bo tak nazywa się projekt, jest połączeniem jedzenia i muzyki w najlepszym wydaniu. Pomysłodawcy tego jedynego w swoim rodzaju wydarzenia promują w ten sposób dobrą kuchnię w kulturalnych okolicznościach przyrody. Goście hotelu Grand Lubicz Spa & Welness będą mieli niebywałą okazję skosztować dań spod rąk znanych i lubianych z programów telewizyjnych szefów kuchni jak również wielkich osobowości ze świata polskiej gastronomii.

Sierpniowe kolacje to nie tylko wyszukane smaki z najodleglejszych zakątków świata to również wiedza, którą przekażą Gościom szefowie kuchni, zaprezentują swoje nadzwyczajne umiejętności oraz zdradzą najdziwniejsze tricki kulinarne.

Menu składać się będzie z sześciu „bryz” (dań) i wystąpi w akompaniamencie dobrej muzyki i specjalnie dobranych na te okazje win. Przez wieczory obfitujące w niebywałe doznania dla podniebienia i duszy przeprowadzi Gości najsłynniejszy manager w naszym kraju – Paweł Gruba.

Kontakt do organizatora : Paweł Gruba 510 000 444

Harmonogram kolacji:

 gruba   

    Prowadzący: Paweł Gruba  – manager Hell’s Kitchen od sześciu edycji, z-ca dyrektora gastronomii w Airport Hotel Okęcie

   martin

  2.08 – Martin Gimenez Castro – zwycięzca pierwszej edycji programu Top Chef, szef kuchni w hotelu Rialto i restauracji Ceviche

kuzniak  

    4.08 – Darek Kuźniak   – uczestnik programu Top Chef, sous-chef podczas dwóch edycji programu Hell’s Kitchen

purol

   8.08 – Tomasz Purol   – zwycięzca 5 edycji programu Top Chef, szef kuchni w hotelu Blow Up Hall 5050, laureat wielu     prestiżowych konkursów w Polsce i zagranicą

kurt  

10.08 – Kurt Scheller   – wielki autorytet kulinarny w branży, doświadczenie zawodowe zdobywał niemal na wszystkich kontynentach, członek i założyciel organizacji kulinarnych w Polsce i innych kraja

 Zrzut ekranu 2016-07-28 o 13.21.00   

12.08 – Wojciech Bartczak – zwycięzca 5 edycji programu Hell’s Kitchen i Łukasz Kawaller – zwycięzca 1 edycji programu Hell’s Kitchen

Zrzut ekranu 2016-07-28 o 13.23.48 

14.08 – Ernest Jagodziński – szef kuchni restauracji Cucina w Poznaniu i Tomasz Deker – mistrz cukiernictwa, współwłaściciel sieci cukierni T.Deker Patisser & Chocolatier 

olma

 

16.08 – Sebastian Olma  jeden z najbardziej utalentowanych kucharzy młodego pokolenia, zwycięzca 2 edycji programu Top Chef

skubisz

 18.08 – Robert Skubisz – szef kuchni restauracji Amber Room

joseph  

 20.08 – Joseph Seeletso – został kucharzem, kontynuując w ten sposób rodzinną tradycję, szef kuchni w Josep’s Bistro & Wine

amaro  

 22.08 – Wojciech Modest Amaro  – właściciel pierwszej restauracji w Polsce z gwiazdką Michellin, juror w programie Top Chef i prowadzący programu Hell’s Kitchen.