Miłośnicy wykwintnej kuchni i muzyki najwyższej próby po raz drugi zostali dopieszczeni w czasie drugiej edycji Olivii Stars z udziałem Darii Zawiałow.
Koncert gwiazdy poprzedziła kolacja, na poziomie piętra widokowego oraz w restauracjach Arco by Paco Pérez i Treinta y Tres na 33 p. Olivii Star. Tego wieczoru zdobywcy gwiazdek Michelin związani z obiema restauracjami przygotowali specjalne menu, w skład którego wchodziły m.in. świeże ostrygi, carpaccio z ośmiornicy, tatar w polędwicy Rubia Gallega oraz polędwicę Wellington. W trakcie wieczoru na gości czekały również degustacje whisky oraz szampana.
Ideą Olivii Stars jest zapewnienie gościom doznań na najwyższym poziomie – mówi Rafał Marcyniuk z Olivia Star Top. Do każdej edycji przygotowujemy się wiele tygodni, pozyskując na ten wieczór wyjątkową kolekcję win, składników, na bazie których nasi goście otrzymują specjalnie na ten wieczór przygotowane potrawy, a także gwiazdę wieczoru, której występ zapadnie na długo w pamięci gości. Wierzymy, że i tym razem spełniliśmy oczekiwania i już rozpoczynamy pracę nad kolejną edycją Olivii Stars.
fot. Dawid Linkowski, Wojciech Piskorski.