Dzisiaj w Hotel Almond Gdańsk, odbędzie się 2. Bal Sylwestrowy Szefów Kuchni i Cukierni, na który zaproszeni zostali szefowie kuchni i cukierni z całej Polski, przedstawiciele firm partnerskich oraz redaktorzy naczelni czołowych mediów branżowych i lifestyle’owych.
Doskonale wiemy, że obowiązki zawodowe nieczęsto pozwalają szefom kuchni i cukierni świętować Nowy Rok w standardowym terminie. Dlatego specjalnie dla nich przesunęliśmy datę Sylwestra na inną – mówi Krzysztof Szulborski, prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich. – W tym roku, oprócz specjalnego menu, które przygotuje szef kuchni restauracji Magiel – Przemysław Langowski, zaplanowaliśmy mnóstwo atrakcji – gry, zabawy, wspaniałą oprawę muzyczną, sylwestrowe fajerwerki i gorący parkiet aż do białego rana! A to wszystko w pirackim klimacie – dodaje.
Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.
Organizatorzy: Krzysztof Szulborski, Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
Przemysław Langowski, Hotel Almond Business & SPA w Gdańsku.