21 kwietnia odbędzie się 14. edycji Kujawsko-Pomorskich Potyczek Kulinarnych. Na liście uczestników znaleźli się:
Piotr Huszcz / Hotel Restauracja Piano / Lublin
Paweł Spodzieja / Hotel HP Park / Poznań
Jakub Kubiak / L’entree Ville / Sopot
Patryk Jaruzal / Restauracja Tyrol/Bydgoszcz
Bartosz Ludniewski / Smaczna Dieta /Gorzów Wlkp
Łukasz Sokół /Hotel Aurora / Międzyzdroje
Dominik Świątecki / City Park Hotel Residence /Poznań
Przemysław Kopania / Sofitel Victoria / Warszawa
Maciej Hippler / Hotel Gran Lubicz / Ustka
Grzegorz Adamarek / Hotel Blue Diamond /Rzeszów
Michał Beczkowski / Fuzja Jakości i Smaku / Poznań.
Lista uczestników rezerwowych:
Artur Lenczewski / Hotel Pięć Dębów / Supraśl.
– Zgłoszenia które napłynęły są na wysokim poziomie. Bardzo mnie to cieszy. W tym roku będzie mocna rywalizacja – podkreśla organizator konkursu,Dariusz Gwiazda.
Konkurs jest nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski 2017.
Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.