Rok 2014 jest rokiem szczególnym dla hotelu Mamaison Le Regina Warsaw oraz restauracji La Rotisserie. Choć dopiero we wrześniu będą one świętować swoje 10-te urodziny.
Kuchnia La Rotisserie zaprasza na kolację z nadzwyczajnym menu degustacyjnym, na które składa się TOP 10 kreacji Pawła Oszczyka, czyli wszystkie te kompozycje, które spotkały się z największym uznaniem gości. Nie zabraknie takich znakomitości jak Carpaccio z tuńczyka obtaczane w orientalnym pyle czy piersi z perliczki pieczonej w kapuście z sosem smardzowym. Andrzej Strzelczyk tradycyjnie zadba o dobór win.
Koneserów win zachęcamy do wzięcia udziału w unikalnym wieczorze. 22 maja br. odbędzie się kolacja poświęcona najlepszym winom ostatniej dekady. Podczas tego wieczoru role się odwrócą i to Andrzej będzie wiódł prym podczas, gdy Paweł dopełni i podkreśli bukiet oraz paletę smaków trunków swoimi smakowitościami. Champagne Egly, Barolo czy Riesling Auslese Max Fer Richter to początek niezapomnianej podróży.