Od 10 lat hotel Mamaison Le Regina Warsaw jest dla wielu gości drugim domem, a restauracja, w której królują dania Pawła Oszczyka zachwyca niezwykłymi połączeniami smaków i aromatów. Dekadę obecności na rynku warszawskim hotel świętował ze swoimi gośćmi i kluczowymi partnerami biznesowymi.
Urodziny miały oryginalny charakter odwołujący się do historii budynku, który kilka stuleci temu był Pałacem rodziny Mokrowskich, znanym miejscem spotkań warszawskiej arystokracji. Stroje rodem z XVIII wieku, gry i zabawy nieobce pałacowym ucztom, szlachecka obsługa to tylko niektóre szczegóły dotyczące przyjęcia. Zaproszeni goście mieli okazję poznać hotel i wszelkie jego zakątki w nietypowy sposób. Po oficjalnej przemowie i podziękowaniach za lojalność i przywiązanie do hotelu od wielu lat ze strony Dyrektor Generalnej – Pani Agnieszki Tucharz – gości zaproszono do tańca menueta przy hotelowym basenie, na spotkanie ze sztukmistrzem w jednym z pokoi hotelowych czy gry w kanastę lub wista w saloniku Apartamentu Prezydenckiego. Wszystkie atrakcje to element stworzonej specjalnie na tę okazję gry hotelowej. Entuzjastów kuchni La Rotisserie z największą przyjemnością zaproszono na poczęstunek z nadzwyczajnym menu. Szef Paweł Oszczyk raczył podniebienia gości wszelkiego rodzaju pieczeniami, terrinami, bażantami i wieloma innymi smakołykami.