Nie macie przestrzeni zewnętrznej, a może macie jej więcej niż potrzebujecie i chcielibyście to jakoś wykorzystać? Już 16 czerwca specjalna edycja Kongresu Szefów Kuchni on-line w trakcie, której uzyskacie odpowiedzi na te i inne pytania.


W ramach edycji będzie możliwość nawiązania kontaktów z firmami zainteresowanymi skorzystaniem z powierzchni zewnętrznej restauracji, a także z dostawcami usług i produktów potrzebnych do jej prowadzenia
Jak mądrze zorganizować przestrzeń restauracyjną na zewnątrz?
W jaki sposób spełnić wszystkie wymogi sanitarne?
Jak powiększyć przestrzeń komercyjną restauracji i przyjąć więcej gości zgodnie z rygorem sanitarnym?
Jak skorzystać z pleneru klienta by zorganizować bezpieczną usługę cateringową?
Jak zapewnić atrakcyjność oferty w ogródku?
Jakie są trendy w zakresie zagospodarowania ogródków?
Jak mądrze inwestować w strefę zewnętrzną?
Już w tym tygodniu możliwość rejestracji.

Najpopularniejsze