Kolacja charytatywna w hotelu Mały Rzym

Wydarzenia

Kolacja charytatywna w hotelu Mały Rzym

22 stycznia 2020

Podczas kolacji wyserwowano około 10 potraw, do których sommelier dobrał odpowiednie trunki. Amuse bouche – Piotr Papież (szef kuchni Akademii Kulinarnej Farutex), przystawka – Adrian Pycia (szef kuchni Zazie Bistro w Krakowie), przystawka wege – Kasper Czop (szef kuchni Hotel Sokół Wellness& Spa), intermezzo – Michał Grzegorek (chef de partie Hotel Puro Kraków****), zupa – Robert Pawlik (gospodarz), danie główne – Patryk Żołnowski (szef kuchni restauracja Nobo w Rzeszowie), intermezzo – Hubert Tabak (z-ca szefa kuchni Hotel Puro Kraków****), ryba – Mateusz Czekierda (szef kuchni), deser – Maciej Pasternak (szef cukierni Niebo w Gębie), Petit Fours – Łukasz Pyrczak (cukiernik w Słodkości Oskar Zasuń). Organizatorem kolacji był Robert Pawlik, szef kuchni Hotel Mały Rzym w Sandomierzu.