Znamy już nazwiska półfinalistów piętnastej – jubileuszowej edycji konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2019.

 

Liczba 65 przesłanych zgłoszeń oraz wysoki poziom zaproponowanych przez Was dań zaskoczyły nas bardzo miło i przerosły nasze najśmielsze oczekiwania.

Oto lista półfinalistów:

Czeronek Dominik z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Kamiennej we Wrocławiu
Demska Julia z Branżowej Szkoły I stopnia Rzemiosła i Przedsiębiorczości przy ul. Kijowskiej 7 w Bydgoszczy
Fackowska Magdalena z Branżowej Szkoły I stopnia Rzemiosła i Przedsiębiorczości przy ul. Kijowskiej 7 w Bydgoszczy
Hablovskyi Yaroslav Zespół Szkół przy ul. M. Konopnickiej w Pułtusku
Jarmolski Tomasz z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych Technikum nr 8 przy ul. Stanisława Wyspiańskiej w Bielsku-Białej
Kata Agnieszka z Zespołu Szkół Gospodarczych przy ul. Spytka Ligęzy w Rzeszowie
Lubański Marcin z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych Technikum nr 8 przy ul. Stanisława Wyspiańskiej w Bielsku-Białej
Meronk Piotr z Zespołu Szkół Agrotechnicznych przy ul. Stefanii Sempołowskiej w Sławnie
Niziński Wojciech z Zespołu Szkół Hotelarsko-Gastronomicznych przy ul. Morskiej w Gdyni
Oleksy Adam z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Okólnej 35 w Gorzowie Wlkp.
Pelechaty Daniel z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Okólnej 35 w Gorzowie Wlkp.
Rogacki Aleks z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Podkomorskiej w Poznaniu
Rogoziński Kamil z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich przy ul. Majdańskiej w Warszawie
Wantrych Dawid z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Kamiennej we Wrocławiu
Wąsik Kacper z Zespołu Szkół nr 5, przy ul. Elsnera w Lublinie
Wojtkowiak Jakub z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Podkomorskiej w Poznaniu
Lista rezerwowa: Starzyk Karol z Niepublicznej Branżowej Szkoły I stopnia przy ul. I. Paderewskiego w Kielcach.

Najpopularniejsze