Paweł Oszczyk: La Rotisserie klasyka i nowoczesność łączone ze smakiem
Rozmowa z Pawłem Oszczykiem, Szefem Kuchni restauracji La Rotisserie.
Rozmowa z Pawłem Oszczykiem, Szefem Kuchni restauracji La Rotisserie.
Rozmowa z Piotrem Kamienicznym, Executive Sous Chef, Al Maha Luxury Collection Resort & SPA w Dubaju, który przez ostatnie lata szczyci się mianem najlepszego hotelu na Bliskim Wschodzie i obecnością na liście 25 najlepszych hoteli na całym świecie.
Rozmowa z Martinem Princem, menedżerem odpowiedzialnym za rozwój marki SUBWAY® w Europie Środkowo-Wschodniej.
Rozmowa z Pawłem Mieszałą, cukiernikiem z ponad 25-letnim doświadczeniem, właścicielem cukierni Pawlova.
Rozmowa z Giancarlo Russo, Szefem Kuchni, prekursorem i autorytetem z zakresu kuchni włoskiej oraz laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2016 w kategorii Osobowość Gastronomii.
Rozmowa z Pawłem Salamonem, zwycięzcą 16. edycji Kulinarnego Pucharu Polski 2016
Rozmowa z Andrzejem Jackiewiczem, Dyrektorem Zarządzającym Costa Coffee Polska.
Rozmowa z Moniką Poleniewicz, Baristą Costa Coffee Polska, Wicemistrzynią Europejskiego Finału Mistrzostw Costa Coffee Barista of The Year 2016