Kurt Scheller: Najważniejszy jest smak
Rozmowa z Kurtem Schellerem, szefem kuchni, założycielem Akademii Kulinarnej oraz laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2011 w kategorii osobowość gastronomii.
Rozmowa z Kurtem Schellerem, szefem kuchni, założycielem Akademii Kulinarnej oraz laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2011 w kategorii osobowość gastronomii.
Rozmowa z Dawidem Szkudlarkiem, szefem kuchni w Folwarku Folińscy w Wysokiej, zwycięzcą Bocuse d'Or Poland 2018.
Rozmowa z Arturem Musztyfagą, kierownikiem zespołu szefów kuchni Akademii Kulinarnej Farutex w firmie Bidfood Farutex.
Rozmowa z Wojciechem Harapkiewiczem, szefem kuchni restauracji Babinicz w kompleksie Dworzysko w Szczawnie-Zdroju, laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2016 w kategorii „Restauracja z tradycją”.
Rozmowa z Arturem Maciejewskim, Business Executive Officer Nestlé Professional Poland, który opowiada m.in.: o International CHEF Culinary Cup, edition 2018 pod patronatem Jerzego Pasikowskiego, którego finał odbędzie się podczas Targi EuroGastro.
Rozmowa z Marcinem Budynkiem, właścicielem i szefem kuchni restauracji Tawerna Fisza Concept by Marcin Budynek w Augustowie oraz laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2012 w kategorii osobowość kulinarna.
Rozmowa z Sebastianem Olmą szefem kreatywnym restauracji Belvedere w Łazienkach Królewskich w Warszawie.