Jacek Abramowski: Nie da się zamknąć biznesu i zapłacić rachunków
Rozmowa z Jackiem Abramowskim, właścicielem restauracji Sielsko Anielsko i Jezuicka 16 w Lublinie.
Rozmowa z Jackiem Abramowskim, właścicielem restauracji Sielsko Anielsko i Jezuicka 16 w Lublinie.
Rozmowa z Teo Vafidisem, współwłaścicielem i szefem kuchni restauracji Meze by Teo Vafidis & Sons w Warszawie.
Rozmowa z Pawłem Mieszałą, właścicielem cukierni Pawlova i zarządcą legendarnej kawiarni Kociak w Poznaniu.
Rozmowa z Sebastianem Olmą, Executive Head Chefem w Hotelu Pałac Mała Wieś.
Rozmowa z Grzegorzem Gackiem, współwłaścicielem Hotelu Szczawnica Park Resort & Spa *****, Hotelu Batory ***, Apartamentów Eko i Willi Tęcza w Szczawnicy.
Rozmowa z Sebastianem Cichym, szefem kuchni i współwłaścicielem restauracji KonCi by Sebastian Cichy – Wino & Przyjaciele w Bolszewie.
Rozmowa z Jakubem Kasprzakiem, reprezentantem Polski w europejskiej selekcji Bocuse d’Or w Tallinie.