Ceny dań w Nobu Restaurant

Aktualności

Ceny dań w Nobu Restaurant

21 lipca 2020

Najtańszą pozycją w menu jest jeden kawałek nigiri tamago w cenie 8 zł. Zestaw 10 różnych kawałków sushi to z kolei koszt od 200 do 220 zł. Zupa miso kosztuje 25 zł. Za warzywa i grzyby w tempurze goście muszą zapłacić od 25 do 39 zł. Ceny zimnych przystawek, jak np.: ceviche, ostrygi, tatry czy sashimi wahają się w przedziale 45 do 120 zł. Za dwa przegrzebki z dodatkiem trufli klienci zapłacą 90 zł. Natomiast kraby i homary w zależności od propozycji podania kosztują od 120 do 220 zł. Najdroższą pozycją z menu okazują się steki – peruwiański rib eye za 180 zł oraz japoński waygu za 250 zł. Cena zestawu degustacyjnego kształtuje się z kolei na poziomie 450 zł.

Źródło: plejada.pl