16 listopada w formule online odbędzie się jesienna edycja Konferencji Kryzysowej Made For Restaurant. To praktyczne kompendium wiedzy i doświadczeń m.in. z dziedziny biznesu, komunikacji, zarządzania kryzysowego czy psychologii. Udział w konferencji jest bezpłatny.

Pozwoli ona lepiej zrozumieć sytuację, w której znalazła się obecnie polska i światowa gastronomia, a także wykorzystać tą trudną sytuację do wprowadzenia zmian i lepszej adaptacji.

W programie wydarzeń m.in. zagadnienia związane z:
✓ zagrożeniami prawnymi w czasach pandemii,
✓ nowym obliczem polskiej gastronomii, w tym zastanowimy się nad sensem usług delivery w różnych konceptach,
✓ radzeniem sobie ze stresem w trudnych sytuacjach,
✓ nowymi zjawiskami biznesowymi i społecznymi, które mogą mieć wpływ na menu Waszych restauracji,
✓ niestandardowymi działaniami marketingowymi na czas pandemii,
✓ inicjatywami podejmowanym przez środowisko gastronomii.

Program konferencji

PrelegenciPrelegenci

Udział w konferencji jest BEZPŁATNY.

Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.

Najpopularniejsze