Concordia Taste: Warsztaty kreatywne „Gastronomia w czasach pandemii”

Wydarzenia

Concordia Taste: Warsztaty kreatywne „Gastronomia w czasach pandemii”

02 czerwca 2020

Wszyscy pracowali metodą warsztatową zgodnie z metodą Creativity Thinking. Jej twórczynią i jednocześnie moderatorem warsztatów była Sylwia Hull Wosiek, Development Creativity Manager w Concordia Design i certyfikowana trenerka biznesu z wieloletnim doświadczeniem. Warsztaty składały się z kilku etapów procesowych, m.in. z analizy trendów, badań, ideacji (generowania pomysłów) i testowania.

– Na wdrożenie przyjdzie czas po warsztatach. Chcemy zintegrować środowisko i wykorzystać efekt synergii – mówi Ewa Voelkel Krokowicz, właścicielka Concordia Taste . Wszyscy znaleźliśmy się w trudnej i nowej dla nas sytuacji i wierzymy, że razem uda nam się wypracować ciekawe i skuteczne rozwiązania – dodaje.

Warsztaty rozpoczęły się od przedstawienia międzynarodowych trendów w gastronomii, o których opowiedziała uczestnikom on-line dziennikarka i autora bloga mintaeats.com Małgorzata Minta.

djmedia:266