Chefs & Foodies – smaki ratują dzieciaki

Chefs & Foodies – smaki ratują dzieciaki

23 maja 2018

8 czerwca w restauracji Garden w hotelu DoubleTree by Hilton w Warszawie odbędzie się kolacja charytatywna „Chefs & Foodies – smaki ratują dzieciaki”. 50% dochodu z kolacji przeznaczone zostanie na pomoc małym pacjentom z Centrum Zdrowia Dziecka. Siedmiodaniowe menu degustacyjne przygotuje aż siedmiu szefów kuchni: Zbigniew Łęgowski z DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre w Warszawie, Tomasz Milewski z hotelu Mikołajki *****, Dariusz Struciński z hotelu Anders w Starych Jabłonkach, Jarosław Uściński z restauracji Moonsfera w Warszawie, Mariusz Gachewicz z hotelu Zamek Gniew, Bartłomiej Witkowski z hotelu Nicolaus w Toruniu, Piotr Krysiak, trener Zeelandia. Do każdego dania zostanie dobrane wyselekcjonowane wino przez sommeliera z Wine Direct. Rezerwacja: doubletreewarsaw.reservations@hilton.com. Organizator: DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw.