Gastro Meeting  już 5 listopada

Wydarzenia

Gastro Meeting już 5 listopada

22 października 2019

Jak zdobyć bezpłatne bilety grupowe? Wystarczy zgłosić swojego reprezentanta, czyli osobę odpowiedzialną za proces zakupowy do formuły Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Po zgłoszeniu takiej osoby na konferencję i warsztaty bezpłatnie może zapisać się aż 5 osób!
Wśród prelegentów zobaczyć będzie można m.in.: Pawła Aksamita, współwłaściciela firmy STAVA w prezentacji pt. „Fakty i mity na temat dowozów posiłków”. O tym „Jak zadowalać ciągle zmieniające się potrzeby gości” opowie w swoim wystąpieniu Anna Dębska redaktor naczelna GdzieZjesc.info. Kamil Hegemajer właściciel Mleczarni Jerozolimskiej, w trakcie swojej prezentacji opowie o zwiększaniu potencjału opłacalności sprzedaży posiłków w oparciu o pracę z systemami wspomagania zarządzania gastronomią Orgastro, a optymalizacją kosztów zajmie się Piotr Mydłowski. Krzysztof Kot, założyciel HAPPY RESTAURANT Analitics & Solutions z perspektywy trenera i coacha opowie jakich profesjonalnych technik szkoleniowych właściciel i manager lokalu mogą używać, aby zwiększać skuteczność swoich zespołów sprzedażowych. Marketingiem w gastronomii zajmie się Konrad Kobiela, współwłaściciel agencji Pepiniera, zaś o automatyzacji procesów związanych z obsługa klienta w gastronomii opowie Maciej Wesoły, Prezes Zarządu EMENAGO. Na zakończenie tematem, wzbudzającym ostatnio wiele kontrowersji czyli zakazem wstępu do restauracji dla dzieci poniżej 6 roku życia, od strony prawnej zajmie się Mikołaj Ostrowski, adwokat, partner zarządzający OWIW Legal.
• Dodatkowo organizator zaprasza na 3 panele dyskusyjne. „Restauracje premium też mają swoje problemy”. Panel poprowadzi Rafał Skórski – wydawca i redaktor naczelny magazynu „Gourmet”, a panelistami będą: Krzysztof Janiszewski, współwłaściciel jednej z najlepszych w Polsce restauracji SENSES, Nestor Grojewski, szef kuchni restauracji Cinema Paradiso.
• Projekt technologiczny w gastronomii.
• Komunikacja w restauracji. Panel poprowadzi Jarek Walczyk, właściciel i szef kuchni Pink Lobster, prezes fundacji Klub Szefów Kuchni.
Równolegle do części merytorycznej w osobnych salach będą odbywały się warsztaty.
Warsztat 1 – Jak nie otwierać restauracji? – Jarek Walczyk
Warsztat 2 – Relacje i sprzedaż z wykorzystaniem digital marketingu – Bartosz Paczyński
Warsztat 3 – Poznaj „marzenia” Twojego pracownika – innowacja w zarządzaniu zasobami ludzkimi – Anna Iwanicka – Nowak
Warsztat 4 – Temat w przygotowaniu
Warsztat 5 – Temat w przygotowaniu
Warsztat 6 – Kapitanoza czy kumpelstwo? Jakie cechy powinien mieć dobry właściciel restauracji? – Anna Dębska
Warsztat 7 – Manager gastronomii w roli trenera i coacha sprzedaży – Krzysztof Kot
Warsztat 8 – Fotografia kulinarna – idealne zdjęcie smartfonem – Jakub Wilczek.

djmedia:147