Kongres Szefów Kuchni – fotorelacja

Wydarzenia

Kongres Szefów Kuchni – fotorelacja

10 października 2019

9 października w Warszawie odbyła się kolejna edycja Kongresu Szefów Kuchni. W programie największego spotkania szefów kuchni w Polsce nie zabrakło interesujących oraz merytorycznych wystąpień m.in.: Skuteczne zarządzanie personelem, czyli szef kuchni, który potrafi mądrze wymagać.

Stabilny i zgrany zespół na trudnym rynku pracy — Piotr Rogowski, Relacje Szefa Kuchni z Menedżerem — podstawa sukcesu restauracji — Rafał Głowacki, Od kuchni wczoraj, do kuchni jutra — Maciej Wroński, Rewolucja kulinarna w kontekście trendów, czyli o rozwoju współczesnego rynku, szansach i zagrożeniach. Jak zmienia się gastronomia? Dlaczego i po co? Jak robić biznes i odnaleźć się w nowej trudnej rzeczywistości kulinarnej? – Grzegorz Łapanowski, Czy to możliwe, że używająca tańszych produktów restauracja zarobi mniej? Czy wiesz co serwujesz? – Jarosław Uściński, Szef kuchni w drodze – plusy i minusy kulinarnej niezależności – Kuba Korczak.

W Kongresie udział wzięło ponad 2000 uczestników.

Kongres miał formę zamkniętą. Uczestniczyć w nim mogły jedynie osoby wcześniej zarejestrowane i zaakceptowane przez organizatora. Udział w wydarzeniu dla Szefów Kuchni był bezpłatny.