Kolacja szefów kuchni w ramach projektu „Serce do garów”

Wydarzenia

Kolacja szefów kuchni w ramach projektu „Serce do garów”

17 września 2018

17 listopada po raz kolejny jedenastu trójmiejskich szefów kuchni połączy swoje siły i wspólnie przygotuje kolację na Stadionie Energa Gdańsk. Ich celem jest dzielenie się smakiem i kulinarną pasją, ale przede integrowanie tutejszych szefów kuchni i promowanie trójmiejskiej gastronomi.

7-daniowe autorskie menu przygotowane na oczach widzów stworzą: Philippe Abraham, Rafał Wałęsa, Jacek Koprowski, Jacek Fedde, Marcin Popielarz, Kamil Sadkowski, Damian Mazurowski, Adam Woźniak, Grzegorz Labuda, Paweł Wątor, Przemysław Formela oraz zaproszeni goście: poznański szef Adam Adamczak, finalista czwartej edycji programu Top Chef oraz Michał Wiśniewski, Mistrz Polski Cukierników, od 16 lat związany z hotelem Haffner.

Impreza, jak zawsze, odbywać się będzie w ramach Projektu „Serce do garów”, a tym razem wspierać będzie trójmiejską Fundacja Przemek Dzieciom, której założyciel pomaga dzieciom już od 12 lat.

Bilety już niedługo będzie można nabyć w restauracjach: Petit Paris, Sztuczka, Sztuczka Bistro, Restauracja FINO, Fedde, Szafarnia 10, Biały Królik Restaurant, Restauracja Kubicki, ELIKSIR, K5 – Akademia Kulinarna, Browar PG4

Rezerwacja miejsc pod e-mailem: sercedogarow@gmail.com

Wszelkich informacji udziela Koordynator kolacji Beata Abramowska, telefon 503 122 182, e-mail: sercedogarow@gmail.com

Foto: Food Photography & Styling Iwona Kowalska