Made Restaurant w Krakowie

Wydarzenia

Made Restaurant w Krakowie

06 czerwca 2018

Glokalne i nowatorskie spotkanie biznesowe w ramach Platformy Gastronomicznej Made zbliża się już wielkimi krokami. 18 czerwca podczas drugiej krakowskiej edycji Made Restaurant zaprezentowane zostaną metody i narzędzia efektywnego zarządzania restauracją, aby zgodnie z hasłem tegorocznego cyklu wskazać uczestnikom drogę, jak „Być 3 kroki przed i zarabiać” w biznesie gastronomicznym.

MADE Restaurant Kraków to zdecydowanie najważniejsze wydarzenie branżowe w południowej Polsce, gdzie w gronie liderów i najbardziej aktywnych praktyków gastronomii, uczestnicy będą mieli szansę wymienić się swoimi doświadczeniami i opiniami. Program spotkania oparty będzie przede wszystkim o case studies oraz analizy finansowe poszczególnych działań, a także otwarte debaty na newralgiczne i najbardziej aktualne tematy w branży. 

– Miło nam poinformować o gronie znakomitych ekspertów, którzy przyjęli nasze zaproszenie. Spotkamy się i porozmawiamy m.in. z: Radosławem Froncem (Szara Gęś, Kogel Mogel, Fiorentina Ristorante, La Grande Mamma, La Campana, Wesele, Bianca), Andrzejem Rachwalskim (Z ust do ust, Klubokawiarnia Pozytywka, Bajzel, PIK), Renatą Targosz (ZaKładka), Grzegorzem Wejerem (Winne Pola), Szymonem Cieślą (Mercy Brown) czy Krzysztofem Radoszewskim (UberEATS). Wśród prelegentów i uczestników dyskusji będą również: Janusz Bogusz (Moo Moo Steak & Wine), Paweł Bereza (Modern Catering, Cafe Manggha), Tomasz Habdas (restaurator, konsultant i trener MADE), Magdalena Kasprzyk-Chevriaux oraz Wojciech Krawiec (Kancelaria Adwokacka Lassota i Partnerzy), Tomasz Kolbusz (Pimiento Argentino Grill), Przemek Reginia (Amarylis), Karolina Milczanowska oraz Katarzyna Płachecka (Jedling Marketing), Aleksandra Batko (AGED), Maria Florek (Hotel Lenart). A to ciągle niepełna lista! Na krakowskiej scenie nie zabraknie oczywiście Organizatorów – Agnieszki Małkiewicz, MADE Restaurant oraz Katarzyny Derdzińskiej, MADE Progress – mówi Agnieszka Małkiewicz, współorganizator.

Szczegółowy program wydarzenia, sylwetki wszystkich ekspertów, jak również lista współpracujących partnerów biznesowych i medialnych dostępne są na stronie https://maderestaurant.pl/krakow/.

Po raz pierwszy na MADE Restaurant w Krakowie będzie również okazja, aby wziąć udział w bezpłatnych konsultacjach MADE Progress. Uczestnicy mogą liczyć na fachowe wsparcie dla swojego biznesu podczas indywidualnych sesji z doświadczonymi ekspertami w gastronomii. Będzie można usiąść z nimi do stołu i porozmawiać o swoich konkretnych sprawach z zakresu prawa, finansów, zarządzania i HR, serwisu oraz technologii.

Organizatorzy wydarzenia we współpracy z Café Manggha oraz Modern Catering zapewnią wiele okazji do mniej lub bardziej formalnego networkingu, którego zwieńczeniem będzie After Party z widokiem na Wawel.

Poza doborem najważniejszych i przełomowych tematów biznesowych przedstawieni zostaną również wyjątkowi dostawcy i ich pomysły na wsparcie restauracji w różnych aspektach. To oni, jako partnerzy restauratorów, managerów, sommelierów, kelnerów i szefów kuchni, wnoszą wiedzę i wyjątkową dodaną wartość biznesową.

Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.